G: på 29 med 2 børn

Efter endnu en vildsom episode med min daværende mand, tog jeg beslutningen om at tage ophold på Aarhus Krisecenter, sammen med mine 2 børn.
Jeg havde ingen forventninger til stedet. For mig var et Krisecenter et sted hvor man fik tag over hovedet, indtil de værste måneder var overstået – der tog jeg stor fejl.
Vi blev taget imod med åbne arme af både personalet og beboerne. Jeg var hos dem, der kendte til de mennesker, der har levet med vold, og som vidste hvilke behov jeg havde for at komme videre. Jeg var i trygge hænder.
For at gøre en lang historie kort, vil jeg sige at krisecenteret ikke kun har givet mig tag over hovedet, men åbnet mine øjne for at finde mine egne ressourcer, altid haft tid, når jeg har haft brug for hjælp og hjulpet mig videre i livet. Det skal de have STOR tak for.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.